Samenwerking met Wilde Ganzen

Geplaatst op 15 juni 2016

Sinds een aantal maanden werkt Sampath Foundation samen met de Stichting Wilde Ganzen. Zij ondersteunen duurzame ontwikkelingsprojecten opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking. Zij geloven dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede.

We hebben onlangs goedkeuring gekregen voor ons nieuwe project in Tanamalwilla. Het betreft het financieel ondersteunen van werkloze jongeren die een beroepsopleiding willen volgen. Met dit project willen we bijdragen aan het doorbreken van de vicieuze cirkel van armoede in één van de armste gebieden van Sri Lanka. Aan dit project nemen 420 jonge werklozen deel in de leeftijd van 18 tot 25 jaar. We geven ze de kans een beroep te leren zoals monteur van mobiele telefoons, reparatie van landbouwwerktuigen, fietsen etc. met zekerheid op werk na afronding van de opleiding.

Lees meer over ons project en onze partner Wilde Ganzen .