Dulanjali toegelaten tot de universiteit

Geplaatst op 1 september 2016

Goed nieuws uit Wellawaya! Dulanjali Grunawardhara, een meisje van 20 jaar dat door ons ondersteund wordt met bijscholing, is toegelaten tot de universiteit. Voor een arm meisje uit Wellwaya is dit een droom die uitkomt.

Dulanjali haar ouders zijn boer en verbouwen groenten en bananen. Toen we haar in februari 2016 bezochten, vertelde ze ons dat ze rechten wilde studeren en later professor wil worden. Zij is geselecteerd uit studenten die uit het hele land komen. Dat is een hele prestatie voor een arm meisje uit Wellawaya. Ze moest voor deze plaats op de universiteit concurreren met de beste studenten van het land die veel meer mogelijkheden hebben. Als Sampath Foundation haar niet ondersteund had met bijlessen, had zij dit nooit kunnen bereiken. Dit is een prachtig resultaat van de jarenlange steun die we Dulanjali hebben kunnen geven.