Onze stichting in een nieuw jasje

Geplaatst op 21 oktober 2016

Super trots zijn we op onze nieuwe website waarmee we niet alleen een nieuwe look & feel hebben gecreëerd, maar waarmee we ook een belangrijke stap hebben gezet in de verdere professionalisering van onze stichting. We hebben namelijk al onze activiteiten onder één label gebracht: Sampath Foundation.

In 2009 is de stichting EFIM Foundation opgericht. Alle activiteiten in de regio Wellawaya vielen onder de projectnaam ‘Wellawaya’ en alle activiteiten rondom het project bijscholing werden gebundeld onder de naam ‘Sampath’. Voor beide aandachtsgebieden hadden we aparte websites.

Met de verdere ontwikkeling van de stichting en het uitbreiden van activiteiten naar de regio Tanamalwila, hebben we ons de vraag gesteld op welke wijze we onze projecten onder de aandacht willen brengen en welke naam hier het beste bij past. Sampath betekent in het Singalees voorspoed, geluk. Een naam die uitdraagt waar wij als stichting voorstaan: het verbeteren van de leefomstandigheden van de allerarmsten in Sri Lanka zodat ook zij voorspoed en geluk kunnen ervaren. Met deze stap komen alle andere benamingen te vervallen en gaan we unaniem verder onder de vlag Sampath Foundation!