Onze droom

Sampath maakt het verschil in Sri Lanka

Veel simpeler kunnen we het niet maken. Want precies dat is de reden waarom de Sampath Foundation in 2010 is opgericht door Joke van Meerten en Egbert Hendriks. De naam was al snel gekozen, Sampath betekent in het Singalees namelijk voorspoed en geluk!

Sinds de start werken we met onze partners Arthavida en Arthacharya Foundation en een betrokken groep vrijwilligers toe naar het realiseren van deze droom. Wij willen ook de allerarmsten in Sri Lanka een toekomst bieden en hen toegang geven tot het beste onderwijs en professionele begeleiding om zo met elkaar zelfvoorzienend te kunnen leven.

Meer over onze projecten

Uniek en onafhankelijk

Sampath is geen dertien in het dozijn stichting. Juist doordat wij onafhankelijk, ongebonden en met het oog op een betere wereld aan de slag gaan, maken wij het verschil. Onder andere de unieke combinatie van getalenteerde vrijwilligers en de drive van onze oprichters binnen stichting Sampath, is onze kracht!

Hier in Nederland zet het team zich in om het reilen en zeilen van de stichting in goede banen te regelen en in Sri Lanka staat het lokale team iedere dag paraat om deelnemers vooruit te helpen. Juist die combinatie is wat donateurs aanspreekt om Sampath te helpen.

Ja, ik wil ook helpen!

Bij Sampath weet je wat er gebeurt met je donatie. Donateurs kennen ons, weten wat we doen en voelen dat het goed is. Wil je de donaties toch graag volgen? Neem dan gerust eens contact met ons op of bekijk de successen hier!