Onze successen

Op weg naar een betere toekomst

Doelgericht met ieder project en iedere inzet een verschil maken, dat is de kracht van Sampath Foundation. En dat zeggen we natuurlijk niet zomaar! Sinds 2010 zet onze stichting zich al met succes in voor een betere toekomst voor de arme boerenbevolking  van Sri Lanka.

We bieden oplossingen en mogelijkheden waar het land het zijn mensen zelf niet kan geven. Onze professionals en vrijwilligers zetten hun skills en ervaring met alle plezier en toewijding in. Dit doen we met elkaar om langdurig resultaat te realiseren. Opleidingen, trainingen, coaching en begeleiding, maar ook het verstrekken van microkredieten. Want goed opgeleide, ondernemende mensen kunnen zelfstandig bouwen aan een betere toekomst!

Meer over onze projecten

De kracht van community college

Baangarantie? Uitzicht op een vervolgopleiding? Dat is in Sri Lanka absoluut geen gegeven. Sampath Community College brengt hier verandering in! Wij vinden namelijk dat een kind het verdient om als student zijn of haar potentie waar te maken. En daarom zijn de succesverhalen van onze studenten ook zo belangrijk voor ons. Zoals het verhaal van Chalani!

Ik wil ook helpen!

Bij Sampath weet je wat er gebeurt met je donatie. Donateurs kennen ons, weten wat we doen en voelen dat het goed is. Wil je de donaties toch graag volgen? Neem dan gerust eens contact met ons op.