Sri Lanka in beeld

Koop een foto van Hans Withoos en steun een ondernemer in Sri Lanka

Kunstfotograaf Hans Withoos reisde af naar Sri Lanka om een fotoreportage te maken in opdracht van Rabobank Foundation en Sampath Foundation. De mensen op de foto’s hebben allemaal iets gemeenschappelijks: ze zijn lid van de microfinancieringsorganisatie Arthavida en werken hard om in hun levensonderhoud te kunnen voorzien. De foto’s zijn gebundeld in een fotoboek genaamd ‘Proud People’ en zijn te bestellen via onze website.

De kleurrijke foto’s zijn net schilderijen en laten zien hoe de mensen in Sri Lanka werken, wonen en leven. Het is de trots van deze arme mensen die fotograaf Hans Withoos het meest heeft geraakt en die hij heeft vast weten te leggen op zijn foto’s. De foto’s worden in beperkte oplage gedrukt en de opbrengst van deze bijzondere foto’s gaat volledig naar het microfinancieringsprogramma.

Zo kun je de foto’s bestellen

Door één van deze bijzondere foto’s te bestellen, steun je een ondernemer in Sri Lanka. De opbrengst gaat volledig naar Arthavida, de microfinancieringsorganisatie in Sri Lanka waar we nauw mee samen werken. Als je op één van zes foto’s hierboven klikt, lees je meer over de beschikbare formaten en prijzen. Op onze website vind je op diverse pagina’s foto’s van Hans Withoos. Zijn gehele werk is te bekijken in de catalogus en te bestellen via onze site door het bestelformulier in te vullen. Wil je liever eerst even persoonlijk contact dan kan dat natuurlijk ook. We helpen je graag verder!

Bekijk de catalogus met alle foto’s

screenshot-2016-10-24-17-37-24

Naar bestelformulier

Proud People

Hans Withoos

Hans Withoos combineert al ruim 20 jaar zijn vrije werk met werk in opdracht. Hij is opgeleid aan de kunstacademie in Tilburg en succesvol in de internationale kunstwereld. Hij wordt vertegenwoordigd door galeries in Amsterdam, New York, Parijs Spanje, Portugal en zijn werk wordt verkocht op beurzen over heel de wereld. Daarnaast werkt hij als internationaal modefotograaf met klanten in Brazilië, Spanje, Italië, Verenigde Staten en Marokko. Hij is gefascineerd door schoonheid in alle aspecten en weet dat op een bijzondere manier vast te leggen.